FAQ items aan het laden...

Donatie Obèr makelaardij

Obèr Makelaardij uit Leiderdorp bestaat 20 jaar en heeft om dat te vieren genodigden gevraagd te doneren aan Stichting Nadja. Obèr heeft dit zelf aangevuld tot het prachtige bedrag van 1250 euro! Hiervan gaan we een leuk nieuw (zintuigen) object plaatsen in Natuurspeeltuin Dwarstuin. Onze dank is groot!

Vrijwilligersprijs 2020

We hebben de vrijwilligersprijs Leiderdorp 2020 gewonnen! Superblij met de erkenning en apetrots. In 2019 startten we met een nieuw project: kunst voor buitenruimtes, gemaakt door 'onze' jongeren. De kleuters van 10 jaar geleden, zijn inmiddels pubers en het moment dat zij hun plekje in de maatschappij moeten zien te vinden, komt steeds dichterbij.

Uiltjes voor Coronafonds

Nick is autistisch. Vanwege de corona crisis heeft hij zijn ouders al weken niet gezien. Om te helpen bij het vinden van een vaccin tegen corona, schildert hij uiltjes op canvas. Nick is een cliënt van mijn zus, Elke van Geest, die dit initiatief met hem is gestart. Namens mijn stichting Nadja ondersteun ik hun

Dansoptreden

Op 27 en 28 juni zullen de kids van Stichting Nadja samen met dansstudio De Rode Sneakerz onder leiding van Kirsten Remmers in de Stadsgehoorzaal in Leiden optreden! We zijn heel blij met Kirsten die onze kids gratis dansles geeft, altijd een blij moment en geweldig dat Kirsten het mogelijk maakt dat álle kinderen met

Rabobankwensenfonds 27 november 2019

Tijdens 'De avond van Leiderdorp' georganiseerd door het Rabobankwensenfonds, kreeg Stichting Nadja een cheque van 3500 Euro uitgereikt. Wij danken iedereen die op ons gestemd heeft! Een deel van het geld zal naar de nieuwe toegankelijke speeltoestellen gaan in Natuurspeeltuin Dwarstuin in Leiderdorp. (zie info en foto's onder 'projecten')

Go to Top